
ﭘﻨﺎﻩ ﺑﺮﺧﺪﺍ ﺭﺿﺎﻳﯽ ﻣﺘﻮﻟﺪ ۱۳۵۶ است. ﺗﺤﺼﻴﻼﺕ او ﮐﺎﺭﺷﻨﺎﺳﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮﺩﺍﻧﯽ ﺳﻴﻨﻤﺎ می باشد. از آثار او می توان به ﭼﺮﺍﻏﯽ ﺩﺭ ﻣﻪ، ﻭﻳﺪﺋﻮﻳﯽ ﻧﺨﻞ ﮔﺮﻳﺎﻥ، ﮐﻮﺗﺎﻩ ﭘﻴﺮﻣﺮﺩ ﻭ ﺧﻂ، ﻗﺮﺑﺎﻧﯽ، ﻋﺮﻭﺱ ﻧﻴﻨﻮﺍ، ﺩﺭ ﺩﺍﻣﻦ ﺳﮑﻮﺕ، ﻣﺴﺘﻨﺪ ﺑﺎﻧﻮی ﻣﺒﺎﺭﺯ، ﺷﻴﺮ ﺻﺤﺮﺍ، ﻓﺼﻞ ﻭﺻﻞ، ﻣﺮﺩ ﺧﺪﺍ، ﺑﻪ ﺯﻻﻟﯽ ﺁﺏ، ﺗﺼﻨﻴﻒ ﺯﻧﺪﮔﯽ، ﻧﺨﻞﻫﺎ ﺍﻳﺴﺘﺎﺩﻩ ﻣﯽﻣﻴﺮﻧﺪ، ﮐﻬﻦ ﺭﻭﺯ، ﺳﻬﻢ ﻣﻬﺎﺟﺮ اشاره کرد. وی یکی از فعالین سینمای ارزشی است. از این رو برای بررسی وضعیت سینمای انقلاب و حضور جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی به سراغ این کارگردان سینما رفتیم.
خدارضایی در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی سراج24 با بیان اینکه در جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی مسایلی وجود دارد که مسئولان از آن غفلت کرده اند، گفت: در سینما یک سری لایه های پنهانی وجود دارند که در سال های اخیر برخی فیلمسازان به صورت تئوریک این لایه ها را باز و به آنها ورود کرده اند.
وی بر همین اساس افزود: بنده فکر میکنم چه در حوزه مستند و چه داستانی علی الخصوص مستند سازی بسیاری از مباحث بکر مانده است که می توان به آنه ورود کرد. به برخی از مباحث گاها ورود شده است اما به موضوعاتی همچون زنان و لایه های زیرین انقلاب کمتر توجه شده که باید در باره آنها بیشتر کار انجام شود و می توان بیشتر به آنها پرداخت.
این کارگردان سینما با تاکید بر این نکته که پرداختن به بسیاری از موضوعاتی که در این دوره کمتر به آنها توجه شده و موضوعاتی که نسل های گذشته با آنها درگیر بوده اند، می تواند کمک شایانی به جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی بکند، ادامه داد: در حال حاضر که مردم ایران به مسایل بین المللی توجه ویژه ای دارند، پرداختن به موضوعاتی از قبیل جنگ نرم از ملزومات فرهنگی کشور است.